Ş. ÇELEBİ Et Al. , "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi," Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, pp.32-40, 2016
ÇELEBİ, Ş. Et Al. 2016. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0 , 32-40.
ÇELEBİ, Ş., KAYA, A., & KAYA, H., (2016). Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi. Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, 32-40.
ÇELEBİ, Şaban, Adem KAYA, And Hatice KAYA. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi," Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, 32-40, 2016
ÇELEBİ, Şaban Et Al. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi." Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, pp.32-40, 2016
ÇELEBİ, Ş. KAYA, A. And KAYA, H. (2016) . "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi." Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, pp.32-40.
@article{article, author={Şaban ÇELEBİ Et Al. }, title={Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi}, journal={Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={32-40} }