Z. OKCU Et Al. , "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.," Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu. , Adana, Turkey, pp.22-28, 2016
OKCU, Z. Et Al. 2016. Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.. Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu. , (Adana, Turkey), 22-28.
OKCU, Z., KERSE, S., & YAVUZ, Y., (2016). Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim. . Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu. (pp.22-28). Adana, Turkey
OKCU, Zühal, Sevgi KERSE, And Yasemin YAVUZ. "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.," Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu., Adana, Turkey, 2016
OKCU, Zühal Et Al. "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.." Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu. , Adana, Turkey, pp.22-28, 2016
OKCU, Z. KERSE, S. And YAVUZ, Y. (2016) . "Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.." Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu. , Adana, Turkey, pp.22-28.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zühal OKCU Et Al. }, title={Kuşburnu Meyvesinin Değişik Ürünlere İşlenirken Besinsel Kalitesindeki Değişim.}, congress name={Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu.}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2016}, pages={22-28} }