M. ÖZDAL, "Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, pp.581, 2018
ÖZDAL, M. 2018. Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6 , 581.
ÖZDAL, M., (2018). Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, 581.
ÖZDAL, Murat. "Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, 581, 2018
ÖZDAL, Murat. "Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, pp.581, 2018
ÖZDAL, M. (2018) . "Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.6, p.581.
@article{article, author={Murat ÖZDAL}, title={Sıvı Kültürde Lepista Nuda Tarafından Miselyal Biyokütle ve Ekzopolisakkarit Üretimi İçin Karbon ve Azot Kaynaklarının Belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2018, pages={581} }