H. BOZ And M. M. KARAOĞLU, "Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.101, 2014
BOZ, H. And KARAOĞLU, M. M. 2014. Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 101.
BOZ, H., & KARAOĞLU, M. M., (2014). Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.101). Adana, Turkey
BOZ, Hüseyin, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
BOZ, Hüseyin And KARAOĞLU, Mehmet M. . "Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.101, 2014
BOZ, H. And KARAOĞLU, M. M. (2014) . "Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.101.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hüseyin BOZ And author={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={Şeker Şurubu İlavesinin Dut Pestilinin Dokusal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={101} }