H. G. KOTANCILAR Et Al. , ". Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37, pp.103-110, 2006
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2006. . Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37 , 103-110.
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & UYSAL, P., (2006). . Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37, 103-110.
KOTANCILAR, Halis, Mehmet Murat KARAOĞLU, And P UYSAL. ". Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37, 103-110, 2006
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. ". Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37, pp.103-110, 2006
KOTANCILAR, H. G. KARAOĞLU, M. M. And UYSAL, P. (2006) . ". Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.37, pp.103-110.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={. Ekşi Hamur Sisteminin Beyaz Tava Ekmeğinin Bayatlaması Üzerine Etkisi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2006, pages={103-110} }