E. Denk, "Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi," Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10, pp.1268-1283, 2023
Denk, E. 2023. Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi. Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10 , 1268-1283.
Denk, E., (2023). Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi. Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10, 1268-1283.
Denk, Erkan. "Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi," Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10, 1268-1283, 2023
Denk, Erkan. "Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi." Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10, pp.1268-1283, 2023
Denk, E. (2023) . "Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi." Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi , vol.6, no.10, pp.1268-1283.
@article{article, author={Erkan DENK}, title={Doğu Anadolu Bölgesinin İki Önemli Geleneksel Pekmezi: Karnavas ve Sivan Dut Pekmezlerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelemesi}, journal={Sosyal, Beşeri Ve İdari Bilimler Dergisi}, year=2023, pages={1268-1283} }