K. E. GERÇEKASLAN And H. BOZ, "BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA , vol.45, no.2, pp.390-396, 2020
GERÇEKASLAN, K. E. And BOZ, H. 2020. BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA , vol.45, no.2 , 390-396.
GERÇEKASLAN, K. E., & BOZ, H., (2020). BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA , vol.45, no.2, 390-396.
GERÇEKASLAN, KAMİL, And Hüseyin BOZ. "BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," GIDA , vol.45, no.2, 390-396, 2020
GERÇEKASLAN, KAMİL E. And BOZ, Hüseyin. "BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA , vol.45, no.2, pp.390-396, 2020
GERÇEKASLAN, K. E. And BOZ, H. (2020) . "BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." GIDA , vol.45, no.2, pp.390-396.
@article{article, author={KAMİL EMRE GERÇEKASLAN And author={Hüseyin BOZ}, title={BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={GIDA}, year=2020, pages={390-396} }