Atıf Formatları
Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. EKEN Et Al. , "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi," Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31, pp.12-18, 2014

EKEN, C. Et Al. 2014. Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi. Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31 , 12-18.

EKEN, C., BULUT, S., GENÇ, T., & ÖZTÜRK, A., (2014). Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi. Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31, 12-18.

EKEN, CAFER Et Al. "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi," Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31, 12-18, 2014

EKEN, CAFER Et Al. "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi." Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31, pp.12-18, 2014

EKEN, C. Et Al. (2014) . "Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi." Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.31, pp.12-18.

@article{article, author={CAFER EKEN Et Al. }, title={Farklı gübre kaynakları ve ekim sıklığının organik buğdayda kök ve kök boğazı çürüklüğü etmenlerine etkisi}, journal={Gaziosmanpaşa Üniv. Ziraat Fak. Derg.}, year=2014, pages={12-18} }