B. Bayram And O. F. Ergün, "ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ," In GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM , Ankara: İksad Yayınevi, 2022, pp.127-144.
Bayram, B. And Ergün, O. F. ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ. 2022. In GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM , İksad Yayınevi, Ankara, 127-144.
Bayram, B., & Ergün, O. F., (2022). ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ. GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM (pp.127-144), Ankara: İksad Yayınevi.
Bayram, Bahri, And Oğuz Fatih ERGÜN. "ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ." In GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM , 127-144. Ankara: İksad Yayınevi, 2022
Bayram, Bahri And Ergün, Oğuz F. . "ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ." GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM , İksad Yayınevi, 2022, pp.127-144.
Bayram, B. And Ergün, O. F. (2022) "ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ", GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Bahri BAYRAM And author ={Oğuz Fatih ERGÜN}, chaptertitle={ORGANİK HAYVANSAL ÜRÜNLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ}, booktitle={ GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }