G. KABAN And M. KAYA, "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.187, 2005
KABAN, G. And KAYA, M. 2005. Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi. Gıda Kongresi 2005 , (İzmir, Turkey), 187.
KABAN, G., & KAYA, M., (2005). Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi . Gıda Kongresi 2005 (pp.187). İzmir, Turkey
KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi 2005, İzmir, Turkey, 2005
KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, pp.187, 2005
KABAN, G. And KAYA, M. (2005) . "Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi 2005 , İzmir, Turkey, p.187.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={187} }