H. Ç. KAYMAK And A. ECE, "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, pp.1-5, 2003
KAYMAK, H. Ç. And ECE, A. 2003. Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20 , 1-5.
KAYMAK, H. Ç., & ECE, A., (2003). Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, 1-5.
KAYMAK, Haluk, And ALİ ECE. "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, 1-5, 2003
KAYMAK, Haluk Ç. And ECE, ALİ. "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, pp.1-5, 2003
KAYMAK, H. Ç. And ECE, A. (2003) . "Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, pp.1-5.
@article{article, author={Haluk Çağlar KAYMAK And author={ALİ ECE}, title={Değişik Sebzelerle Yapılan Karışık Dikimlerin Biberde Capsicum annuum L Verim ve Kaliteye Etkisi}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2003, pages={1-5} }