A. KAYA Et Al. , "Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.," 6. Ulusal Zootekni Kongresi , Turkey, pp.24-26, 2009
KAYA, A. Et Al. 2009. Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.. 6. Ulusal Zootekni Kongresi , (Turkey), 24-26.
KAYA, A., KAYA, H., MACİT, M., ÇELEBİ, Ş., KAYNAR, Ö., & KARAOĞLU, M., (2009). Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi. . 6. Ulusal Zootekni Kongresi (pp.24-26). , Turkey
KAYA, Adem Et Al. "Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.," 6. Ulusal Zootekni Kongresi, Turkey, 2009
KAYA, Adem Et Al. "Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.." 6. Ulusal Zootekni Kongresi , Turkey, pp.24-26, 2009
KAYA, A. Et Al. (2009) . "Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.." 6. Ulusal Zootekni Kongresi , Turkey, pp.24-26.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Adem KAYA Et Al. }, title={Yumurtacı tavuk rasyonlarına farklı seviyelerde bakır ilavesinin performans, yumurta kalitesi ve lipid metabolizması üzerine etkisi.}, congress name={6. Ulusal Zootekni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2009}, pages={24-26} }