N. ÇETİNKAYA And S. YILDIZ, "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.430-452, 2018
ÇETİNKAYA, N. And YILDIZ, S. 2018. Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1 , 430-452.
ÇETİNKAYA, N., & YILDIZ, S., (2018). Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 430-452.
ÇETİNKAYA, Neslihan, And Salih YILDIZ. "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 430-452, 2018
ÇETİNKAYA, Neslihan And YILDIZ, Salih. "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.430-452, 2018
ÇETİNKAYA, N. And YILDIZ, S. (2018) . "Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.430-452.
@article{article, author={Neslihan SERÇEOĞLU And author={Salih YILDIZ}, title={Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={430-452} }