Z. ERTUGAY Et Al. , "Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma," Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3, pp.653-660, 1991
ERTUGAY, Z. Et Al. 1991. Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma. Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3 , 653-660.
ERTUGAY, Z., ELGÜN, A., AYDIN, F., & KOTANCILAR, H. G., (1991). Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma. Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3, 653-660.
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma," Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3, 653-660, 1991
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma." Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3, pp.653-660, 1991
ERTUGAY, Z. Et Al. (1991) . "Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma." Doğa (Seri D2) , vol.15, no.3, pp.653-660.
@article{article, author={ZEKİ ERTUGAY Et Al. }, title={Ekmek Üretiminde Sıvı Ferment Yönteminin Katkı ve Süre Bakımından Optimizasyonu Üzerine Araştırma}, journal={Doğa (Seri D2)}, year=1991, pages={653-660} }