B. DUMLU And Ş. C. BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, "Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal," Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi , pp.455-457, 2019
DUMLU, B. And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. 2019. Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal. Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi , 455-457.
DUMLU, B., & BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C., (2019). Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal . Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi (pp.455-457).
DUMLU, Büşra, And Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ. "Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal," Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi, 2019
DUMLU, Büşra And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye C. . "Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal." Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi , pp.455-457, 2019
DUMLU, B. And BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. (2019) . "Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal." Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi , pp.455-457.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra DUMLU And author={Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ}, title={Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal}, congress name={Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}, pages={455-457} }