S. SALLAN And Z. F. YILMAZ ORAL, "KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER," In Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III , Ankara: Gece Kitaplığı, 2021, pp.135-150.
SALLAN, S. And YILMAZ ORAL, Z. F. KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER. 2021. In Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III , Gece Kitaplığı, Ankara, 135-150.
SALLAN, S., & YILMAZ ORAL, Z. F., (2021). KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER. Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III (pp.135-150), Ankara: Gece Kitaplığı.
SALLAN, SELEN, And Zeynep Feyza YILMAZ ORAL. "KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER." In Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III , 135-150. Ankara: Gece Kitaplığı, 2021
SALLAN, SELEN And YILMAZ ORAL, Zeynep F. . "KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER." Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III , Gece Kitaplığı, 2021, pp.135-150.
SALLAN, S. And YILMAZ ORAL, Z. F. (2021) "KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER", Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={SELEN SALLAN And author ={Zeynep Feyza YILMAZ ORAL}, chaptertitle={KÜR EDİLMİŞ ET ÜRÜNLERİNDE UÇUCU NİTROZAMİNLER}, booktitle={ Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler-III}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2021} }