Y. YAVİLİOĞLU And M. M. KARAOĞLU, "The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil," 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri , 2019
YAVİLİOĞLU, Y. And KARAOĞLU, M. M. 2019. The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil. 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri .
YAVİLİOĞLU, Y., & KARAOĞLU, M. M., (2019). The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil . 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri
YAVİLİOĞLU, Yeşim, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil," 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri, 2019
YAVİLİOĞLU, Yeşim And KARAOĞLU, Mehmet M. . "The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil." 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri , 2019
YAVİLİOĞLU, Y. And KARAOĞLU, M. M. (2019) . "The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil." 1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yeşim BEDİR And author={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={The Effect of Whole Grain Flours on Textural Properties of Mulberry Pestil}, congress name={1. Uluslararası 4. Geleneksel Sağlık Çalışanları Meslek Günleri}, city={}, country={}, year={2019}}