S. ÇAKMAKÇI, "Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm)," In Organik Tarım , Erzurum: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi, 2015, pp.251-266.
ÇAKMAKÇI, S. Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm). 2015. In Organik Tarım , Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi, Erzurum, 251-266.
ÇAKMAKÇI, S., (2015). Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm). Organik Tarım (pp.251-266), Erzurum: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi.
ÇAKMAKÇI, Songül. "Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm)." In Organik Tarım , 251-266. Erzurum: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi, 2015
ÇAKMAKÇI, Songül. "Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm)." Organik Tarım , Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi, 2015, pp.251-266.
ÇAKMAKÇI, S. (2015) "Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm)", Organik Tarım . Erzurum: Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Songül ÇAKMAKÇI}, chaptertitle={Organik Gıda Üretimi ve Gıda Katkı Maddeleri (6. Bölüm)}, booktitle={ Organik Tarım}, publisher={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Ofset Tesisi}, city={Erzurum},year={2015} }