E. Denk And N. Sanalan Bilici, "Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1, pp.102-122, 2021
Denk, E. And Sanalan Bilici, N. 2021. Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1 , 102-122.
Denk, E., & Sanalan Bilici, N., (2021). Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1, 102-122.
Denk, Erkan, And Nilgün SANALAN BİLİCİ. "Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1, 102-122, 2021
Denk, Erkan And Sanalan Bilici, Nilgün S. . "Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1, pp.102-122, 2021
Denk, E. And Sanalan Bilici, N. (2021) . "Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.1, pp.102-122.
@article{article, author={Erkan DENK And author={Nilgün SANALAN BİLİCİ}, title={Erzurum İlinin Coğrafi İşaret (Cİ) Almış Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2021, pages={102-122} }