Ö. ÇELEBİ Et Al. , "Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi," new trends in medicine sciences , vol.4, no.1, pp.19-26, 2023
ÇELEBİ, Ö. Et Al. 2023. Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi. new trends in medicine sciences , vol.4, no.1 , 19-26.
ÇELEBİ, Ö., Başer, S., GÜLER, M. C., ÇELEBİ, D., & ÇELEBİ, S., (2023). Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi. new trends in medicine sciences , vol.4, no.1, 19-26.
ÇELEBİ, Özgür Et Al. "Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi," new trends in medicine sciences , vol.4, no.1, 19-26, 2023
ÇELEBİ, Özgür Et Al. "Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi." new trends in medicine sciences , vol.4, no.1, pp.19-26, 2023
ÇELEBİ, Ö. Et Al. (2023) . "Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi." new trends in medicine sciences , vol.4, no.1, pp.19-26.
@article{article, author={Özgür ÇELEBİ Et Al. }, title={Kantaron (Hypericum perforatum L.) Yağı, Çörek otu Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllata) Yağı, Portakal Kabuğu (Citrus sinensis) ve Sarımsak (Allium sativa) Yağının Klinik Örneklerden İzole Edilen Mikroorganizmalara Karşı Antibakteriyel Etkinliğinin Belirlenmesi}, journal={new trends in medicine sciences}, year=2023, pages={19-26} }