Atıf Formatları
Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. SAKAR Et Al. , "Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3, pp.299-308, 2017

SAKAR, E. Et Al. 2017. Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3 , 299-308.

SAKAR, E., ÜNVER, H., ULAŞ, M., & ERCİŞLİ, S., (2017). Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3, 299-308.

SAKAR, EBRU Et Al. "Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3, 299-308, 2017

SAKAR, EBRU Et Al. "Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3, pp.299-308, 2017

SAKAR, E. Et Al. (2017) . "Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.21, no.3, pp.299-308.

@article{article, author={EBRU SAKAR Et Al. }, title={Şırnak İli Zeytin Gen Kaynaklarının Morfolojik, Pomolojik Özellikleri İle Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={299-308} }