B. ÇETİN Et Al. , "Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.733-736, 2006
ÇETİN, B. Et Al. 2006. Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Bolu, Turkey), 733-736.
ÇETİN, B., GÜRSES, M., & ŞENGÜL, M., (2006). Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.733-736). Bolu, Turkey
ÇETİN, Bülent, Mustafa GÜRSES, And Mustafa ŞENGÜL. "Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
ÇETİN, Bülent Et Al. "Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.733-736, 2006
ÇETİN, B. GÜRSES, M. And ŞENGÜL, M. (2006) . "Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Bolu, Turkey, pp.733-736.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent ÇETİN Et Al. }, title={Nispi nem değişiminin tulum peynirlerinin bazı mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={733-736} }