B. KAPLAN And Z. OKCU, "Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2649-2658, 2020
KAPLAN, B. And OKCU, Z. 2020. Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4 , 2649-2658.
KAPLAN, B., & OKCU, Z., (2020). Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, 2649-2658.
KAPLAN, Benay, And Zühal OKCU. "Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, 2649-2658, 2020
KAPLAN, Benay And OKCU, Zühal. "Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2649-2658, 2020
KAPLAN, B. And OKCU, Z. (2020) . "Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2649-2658.
@article{article, author={Benay KAPLAN And author={Zühal OKCU}, title={Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={2649-2658} }