A. KELEŞ And M. ATASEVER, "Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, pp.47-53, 1996
KELEŞ, A. And ATASEVER, M. 1996. Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri. Süt Teknolojisi , vol.1 , 47-53.
KELEŞ, A., & ATASEVER, M., (1996). Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri. Süt Teknolojisi , vol.1, 47-53.
KELEŞ, ABDULLAH, And Mustafa ATASEVER. "Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri," Süt Teknolojisi , vol.1, 47-53, 1996
KELEŞ, ABDULLAH And ATASEVER, Mustafa. "Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, pp.47-53, 1996
KELEŞ, A. And ATASEVER, M. (1996) . "Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri." Süt Teknolojisi , vol.1, pp.47-53.
@article{article, author={ABDULLAH KELEŞ And author={Mustafa ATASEVER}, title={Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri}, journal={Süt Teknolojisi}, year=1996, pages={47-53} }