M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, pp.101-108, 2001
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2001. Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32 , 101-108.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2001). Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, 101-108.
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, 101-108, 2001
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, pp.101-108, 2001
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2001) . "Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.32, pp.101-108.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Tahıl Ürünlerinin Sağlığımız Açısından Önemi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2001, pages={101-108} }