A. BİRİNCİ And K. ER, "Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.207-216, 2006
BİRİNCİ, A. And ER, K. 2006. Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37 , 207-216.
BİRİNCİ, A., & ER, K., (2006). Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, 207-216.
BİRİNCİ, Avni, And KORAY ER. "Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, 207-216, 2006
BİRİNCİ, Avni And ER, KORAY. "Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.207-216, 2006
BİRİNCİ, A. And ER, K. (2006) . "Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.37, pp.207-216.
@article{article, author={Avni BİRİNCİ And author={KORAY ER}, title={Bursa İli Karacabey İlçesinde Organik ve Konvansiyonel Şeftali Üretiminin Maliyetler Açısından Karşılaştırılması}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2006, pages={207-216} }