M. M. KARAOĞLU, "Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri," 2015
KARAOĞLU, M. M. 2015. Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri. .
KARAOĞLU, M. M., (2015). Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri . .
KARAOĞLU, Mehmet. Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri. , 2015
KARAOĞLU, Mehmet M. . "Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri." 2015
KARAOĞLU, M. M. (2015). "Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri", .
@expertreport{expertreport, author ={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={Soguk Pres Atıgı Çörekotunun Kraker Üretiminde Kullanılması Ve Ürünün Oksidatif Stabilitesine Ve Lezzetine Etkileri}, corporate={}, city={},year={2015} }