E. AKOĞUL And Z. AKSAKALLI, "Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3, pp.1331-1345, 2020
AKOĞUL, E. And AKSAKALLI, Z. 2020. Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3 , 1331-1345.
AKOĞUL, E., & AKSAKALLI, Z., (2020). Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3, 1331-1345.
AKOĞUL, Emre, And Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR. "Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3, 1331-1345, 2020
AKOĞUL, Emre And AKSAKALLI, Zühal A. . "Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3, pp.1331-1345, 2020
AKOĞUL, E. And AKSAKALLI, Z. (2020) . "Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.3, pp.1331-1345.
@article{article, author={Emre AKOĞUL And author={Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR}, title={Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={1331-1345} }