Z. ERTUGAY Et Al. , "Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar," I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.145-149, 1988
ERTUGAY, Z. Et Al. 1988. Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar. I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu , (Ankara, Turkey), 145-149.
ERTUGAY, Z., ELGÜN, A., KOCA, A., & KOTANCILAR, H. G., (1988). Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar . I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu (pp.145-149). Ankara, Turkey
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar," I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu, Ankara, Turkey, 1988
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar." I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.145-149, 1988
ERTUGAY, Z. Et Al. (1988) . "Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar." I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu , Ankara, Turkey, pp.145-149.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEKİ ERTUGAY Et Al. }, title={Türk Tipi Francala Ekmek Üretiminde Geleneksel Hamur Sisteminin Etkisi Üzerine Araştırmalar}, congress name={I.Ulusal Biyoteknoloji Sempozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1988}, pages={145-149} }