G. YENİCE Et Al. , "Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.195-200, 2016
YENİCE, G. Et Al. 2016. Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3 , 195-200.
YENİCE, G., ÖZLÜ, H., URÇAR, S., ATASEVER, M., & AYDEMİR ATASEVER, M., (2016). Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, 195-200.
YENİCE, GÜLER Et Al. "Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi," Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, 195-200, 2016
YENİCE, GÜLER Et Al. "Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.195-200, 2016
YENİCE, G. Et Al. (2016) . "Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi." Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.13, no.3, pp.195-200.
@article{article, author={GÜLER YENİCE Et Al. }, title={Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi}, journal={Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={195-200} }