E. SEYYAR Et Al. , "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.188-189, 2015
SEYYAR, E. Et Al. 2015. Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 188-189.
SEYYAR, E., ŞENER, H., & ÖZ, F., (2015). Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.188-189). İstanbul, Turkey
SEYYAR, ESRA, Hasan ŞENER, And Fatih ÖZ. "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
SEYYAR, ESRA Et Al. "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.188-189, 2015
SEYYAR, E. ŞENER, H. And ÖZ, F. (2015) . "Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.188-189.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA SEYYAR Et Al. }, title={Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={188-189} }