K. E. GERÇEKASLAN Et Al. , "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler," II. Gıda , vol.33, no.1, pp.27-34, 2007
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. 2007. Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler. II. Gıda , vol.33, no.1 , 27-34.
GERÇEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & ERTUGAY, M. F., (2007). Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler. II. Gıda , vol.33, no.1, 27-34.
GERÇEKASLAN, KAMİL Et Al. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler," II. Gıda , vol.33, no.1, 27-34, 2007
GERÇEKASLAN, KAMİL E. Et Al. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler." II. Gıda , vol.33, no.1, pp.27-34, 2007
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. (2007) . "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler." II. Gıda , vol.33, no.1, pp.27-34.
@article{article, author={KAMİL EMRE GERÇEKASLAN Et Al. }, title={Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler}, journal={II. Gıda}, year=2007, pages={27-34} }