Ş. ÇELEBİ Et Al. , "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , vol.1, Nevşehir, Turkey, pp.416, 2015
ÇELEBİ, Ş. Et Al. 2015. Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 416.
ÇELEBİ, Ş., KAYA, A., & KAYA, H., (2015). Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.416). Nevşehir, Turkey
ÇELEBİ, Şaban, Adem KAYA, And Hatice KAYA. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
ÇELEBİ, Şaban Et Al. "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.416, 2015
ÇELEBİ, Ş. KAYA, A. And KAYA, H. (2015) . "Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.416.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şaban ÇELEBİ Et Al. }, title={Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta Kan Karaciğer But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={416} }