H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.83-93, 1997
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 1997. Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1 , 83-93.
KOTANCILAR, H. G., ÇELİK, İ., & ERTUGAY, Z., (1997). Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, 83-93.
KOTANCILAR, Halis, İLYAS ÇELİK, And ZEKİ ERTUGAY. "Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, 83-93, 1997
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.83-93, 1997
KOTANCILAR, H. G. ÇELİK, İ. And ERTUGAY, Z. (1997) . "Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.28, no.1, pp.83-93.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Bir Un Fabrikasından Elde Edilen Un Pasajlarının Hamur Reolojik Özellikleri İle Ekmekçilik Kalitesi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=1997, pages={83-93} }