A. Kavaz Yüksel Et Al. , "Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey , Tekirdağ, Turkey, pp.162-164, 2010
Kavaz Yüksel, A. Et Al. 2010. Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri. The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey , (Tekirdağ, Turkey), 162-164.
Kavaz Yüksel, A., Yıldız, H., Şengül, M., & Bakırcı, İ., (2010). Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri . The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey (pp.162-164). Tekirdağ, Turkey
Kavaz Yüksel, Arzu Et Al. "Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey, Tekirdağ, Turkey, 2010
Kavaz Yüksel, Arzu K. Et Al. "Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey , Tekirdağ, Turkey, pp.162-164, 2010
Kavaz Yüksel, A. Et Al. (2010) . "Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey , Tekirdağ, Turkey, pp.162-164.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Arzu KAVAZ YÜKSEL Et Al. }, title={Erzurum'da Ayran Aşının Yapımı ve Bu Çorbaya Özgü Olan Aşotu'nun Antioksidan Özellikleri}, congress name={The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (15-17 April 2010, Tekirdağ/Turkey}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={162-164} }