Z. ERTUGAY Et Al. , "Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma," GIDA , vol.17, no.6, pp.375-385, 1992
ERTUGAY, Z. Et Al. 1992. Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma. GIDA , vol.17, no.6 , 375-385.
ERTUGAY, Z., ELGÜN, A., KOTANCILAR, H. G., & AYDIN, F., (1992). Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma. GIDA , vol.17, no.6, 375-385.
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma," GIDA , vol.17, no.6, 375-385, 1992
ERTUGAY, ZEKİ Et Al. "Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma." GIDA , vol.17, no.6, pp.375-385, 1992
ERTUGAY, Z. Et Al. (1992) . "Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma." GIDA , vol.17, no.6, pp.375-385.
@article{article, author={ZEKİ ERTUGAY Et Al. }, title={Farklı Normlarla Uygulanan Kısa Süreli Hamur İşleme Metotlarının Francala Ekmeği Üretiminde Kullanım İmkanları Üzerine Araştırma}, journal={GIDA}, year=1992, pages={375-385} }