Ş. C. BÖLÜKBAŞI AKTAŞ And B. DUMLU, "Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3, pp.315-323, 2019
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. And DUMLU, B. 2019. Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3 , 315-323.
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C., & DUMLU, B., (2019). Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3, 315-323.
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye, And Büşra DUMLU. "Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3, 315-323, 2019
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Şaziye C. And DUMLU, Büşra. "Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3, pp.315-323, 2019
BÖLÜKBAŞI AKTAŞ, Ş. C. And DUMLU, B. (2019) . "Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.14, no.3, pp.315-323.
@article{article, author={Şaziye Canan BÖLÜKBAŞI AKTAŞ And author={Büşra DUMLU}, title={Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={315-323} }