H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9, pp.40-48, 2000
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2000. Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9 , 40-48.
KOTANCILAR, H. G., ÇELİK, İ., & BABAGİL, A., (2000). Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9, 40-48.
KOTANCILAR, Halis, İLYAS ÇELİK, And AYNUR BABAGİL. "Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9, 40-48, 2000
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9, pp.40-48, 2000
KOTANCILAR, H. G. ÇELİK, İ. And BABAGİL, A. (2000) . "Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi. , vol.9, pp.40-48.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Zayıf ve Kuvvetli Unlara Uygulanan Yoğurma ve Fermentasyon Sürelerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Unlu Mamüller Teknolojisi Dergisi.}, year=2000, pages={40-48} }