M. Göncü And H. Kaya, "Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi," Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1, pp.106-114, 2024
Göncü, M. And Kaya, H. 2024. Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi. Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1 , 106-114.
Göncü, M., & Kaya, H., (2024). Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi. Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1, 106-114.
Göncü, Mustafa, And Hatice KAYA. "Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi," Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1, 106-114, 2024
Göncü, Mustafa And Kaya, Hatice. "Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi." Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1, pp.106-114, 2024
Göncü, M. And Kaya, H. (2024) . "Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi." Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online) , vol.10, no.1, pp.106-114.
@article{article, author={Mustafa Göncü And author={Hatice KAYA}, title={Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır OtuYerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi}, journal={Menba Su Ürünleri Fakültesi dergisi (Online)}, year=2024, pages={106-114} }