G. KABAN And M. KAYA, "Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.5, 2010
KABAN, G. And KAYA, M. 2010. Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları. 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 5.
KABAN, G., & KAYA, M., (2010). Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları . 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı (pp.5). Aydın, Turkey
KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları," 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010
KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.5, 2010
KABAN, G. And KAYA, M. (2010) . "Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları." 1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN And author={Mükerrem KAYA}, title={Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları}, congress name={1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={5} }