H. BOZ, "Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler," In Gıda ve Personel Hijyeni , Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017, pp.1-19.
BOZ, H. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler. 2017. In Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınevi, Erzurum, 1-19.
BOZ, H., (2017). Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler. Gıda ve Personel Hijyeni (pp.1-19), Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi.
BOZ, Hüseyin. "Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler." In Gıda ve Personel Hijyeni , 1-19. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017
BOZ, Hüseyin. "Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler." Gıda ve Personel Hijyeni , Atatürk Üniversitesi Yayınevi, 2017, pp.1-19.
BOZ, H. (2017) "Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler", Gıda ve Personel Hijyeni . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hüseyin BOZ}, chaptertitle={Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler}, booktitle={ Gıda ve Personel Hijyeni}, publisher={Atatürk Üniversitesi Yayınevi}, city={Erzurum},year={2017} }