A. AKKÖSE And N. AKTAŞ, "Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.158, 2012
AKKÖSE, A. And AKTAŞ, N. 2012. Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 158.
AKKÖSE, A., & AKTAŞ, N., (2012). Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.158). Hatay, Turkey
AKKÖSE, Ahmet, And Nesimi AKTAŞ. "Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
AKKÖSE, Ahmet And AKTAŞ, Nesimi. "Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.158, 2012
AKKÖSE, A. And AKTAŞ, N. (2012) . "Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.158.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet AKKÖSE And author={Nesimi AKTAŞ}, title={Sığır M. Longissimus dorsi Kasında Tuz Difüzyon Katsayısının Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={158} }