M. ŞENGÜL Et Al. , "Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2, pp.149-156, 2010
ŞENGÜL, M. Et Al. 2010. Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2 , 149-156.
ŞENGÜL, M., ERKAYA KOTAN, T., & FIRAT, N., (2010). Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2, 149-156.
ŞENGÜL, Mustafa, Tuba ERKAYA KOTAN, And NESRİN FIRAT. "Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2, 149-156, 2010
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2, pp.149-156, 2010
ŞENGÜL, M. ERKAYA KOTAN, T. And FIRAT, N. (2010) . "Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, no.2, pp.149-156.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2010, pages={149-156} }