H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2008. Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Turkey).
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & GERÇEKASLAN, K. E., (2008). Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey
KOTANCILAR, Halis, Mehmet Murat KARAOĞLU, And KAMİL EMRE GERÇEKASLAN. "Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Turkey, 2008
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey, 2008
KOTANCILAR, H. G. KARAOĞLU, M. M. And GERÇEKASLAN, K. E. (2008) . "Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2008}}