G. KABAN Et Al. , "Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları," 1st International Food and Nutrition Congress, , İstanbul, Turkey, pp.124, 2005
KABAN, G. Et Al. 2005. Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları. 1st International Food and Nutrition Congress, , (İstanbul, Turkey), 124.
KABAN, G., ÖZ, F., & KAYA, M., (2005). Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları . 1st International Food and Nutrition Congress, (pp.124). İstanbul, Turkey
KABAN, Güzin, Fatih ÖZ, And M. KAYA. "Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları," 1st International Food and Nutrition Congress,, İstanbul, Turkey, 2005
KABAN, Güzin Et Al. "Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları." 1st International Food and Nutrition Congress, , İstanbul, Turkey, pp.124, 2005
KABAN, G. ÖZ, F. And KAYA, M. (2005) . "Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları." 1st International Food and Nutrition Congress, , İstanbul, Turkey, p.124.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları}, congress name={1st International Food and Nutrition Congress,}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2005}, pages={124} }