M. KARAMAHMUTOĞLU Et Al. , "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi," 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2023
KARAMAHMUTOĞLU, M. Et Al. 2023. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi. 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey).
KARAMAHMUTOĞLU, M., ÖZDEN, A., & KABAN, G., (2023). Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi . 13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey
KARAMAHMUTOĞLU, Meltem, Ayça ÖZDEN, And Güzin KABAN. "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi," 13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2023
KARAMAHMUTOĞLU, Meltem Et Al. "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi." 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, 2023
KARAMAHMUTOĞLU, M. ÖZDEN, A. And KABAN, G. (2023) . "Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi." 13. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Meltem KARAMAHMUTOĞLU Et Al. }, title={Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi}, congress name={13. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2023}}