H. YILDIZ Et Al. , "Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum," Hasad Gıda , vol.23, no.270, pp.42-46, 2007
YILDIZ, H. Et Al. 2007. Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum. Hasad Gıda , vol.23, no.270 , 42-46.
YILDIZ, H., SERT, S., KURBANOĞLU, E. B., & KAVAZ , A., (2007). Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum. Hasad Gıda , vol.23, no.270, 42-46.
YILDIZ, HİLAL Et Al. "Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum," Hasad Gıda , vol.23, no.270, 42-46, 2007
YILDIZ, HİLAL Et Al. "Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum." Hasad Gıda , vol.23, no.270, pp.42-46, 2007
YILDIZ, H. Et Al. (2007) . "Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum." Hasad Gıda , vol.23, no.270, pp.42-46.
@article{article, author={HİLAL YILDIZ Et Al. }, title={Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum}, journal={Hasad Gıda}, year=2007, pages={42-46} }