M. ŞENGÜL And M. F. ERTUGAY, "Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.43, 2004
ŞENGÜL, M. And ERTUGAY, M. F. 2004. Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi. Türkiye 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 43.
ŞENGÜL, M., & ERTUGAY, M. F., (2004). Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi . Türkiye 8. Gıda Kongresi (pp.43). Bursa, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa, And Mustafa Fatih ERTUGAY. "Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
ŞENGÜL, Mustafa And ERTUGAY, Mustafa F. . "Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.43, 2004
ŞENGÜL, M. And ERTUGAY, M. F. (2004) . "Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.43.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL And author={Mustafa Fatih ERTUGAY}, title={Erzurum’da üretilen Peynir helvası’nın bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={43} }