H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.361-364, 2008
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2008. Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 361-364.
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & GERÇEKASLAN, K. E., (2008). Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.361-364). Erzurum, Turkey
KOTANCILAR, Halis, Mehmet Murat KARAOĞLU, And Kamil Emre GERÇEKASLAN. "Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.361-364, 2008
KOTANCILAR, H. G. KARAOĞLU, M. M. And GERÇEKASLAN, K. E. (2008) . "Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.361-364.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Mayanın Depolama Şartlarının Maya Aktivitesi ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={361-364} }