Z. Aksakallı Bayraktar Et Al. , "Gastronomi Teması," In UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.53-76.
Aksakallı Bayraktar, Z. Et Al. Gastronomi Teması. 2022. In UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Nobel Yayınevi, Ankara, 53-76.
Aksakallı Bayraktar, Z., Akoğul, E., & Erdoğan, M. E., (2022). Gastronomi Teması. UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM (pp.53-76), Ankara: Nobel Yayınevi.
Aksakallı Bayraktar, Zühal, Emre Akoğul, And Muhammet Emin Erdoğan. "Gastronomi Teması." In UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , 53-76. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
Aksakallı Bayraktar, Zühal A. Et Al. "Gastronomi Teması." UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Nobel Yayınevi, 2022, pp.53-76.
Aksakallı Bayraktar, Z. Akoğul, E. And Erdoğan, M. E. (2022) "Gastronomi Teması", UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi Teması}, booktitle={ UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM }, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }